Co potřebujete pro úspěšný lov? Zde je odpověď!

Podzim přináší pro myslivce jedno z nejvíce vzrušujících období – říji. Samci srnců a jelenů bojují o samice, čímž vytvářejí ideální podmínky pro úspěšný lov. Aby jste z tohoto období vytěžili maximum, je nezbytné být připraveni s kvalitní výbavou od Lemes.

polovnik2

Kvalitní optika – základ úspěšného lovu

V období říje se zvířata často pohybují v ranní mlze nebo za soumraku, kdy je viditelnost nízká. Právě tehdy oceníte kvalitní dalekohled nebo monokulár, které vám pomohou sledovat detaily i na velké vzdálenosti. Při výběru dbejte na vysokou světelnost a zvětšení, abyste měli jasný obraz i za zhoršených světelných podmínek.

Doporučujeme vám náš monokulární dalekohled Luxun 25-75x100. S jeho 100 mm objektivem a vysokou světelností dokážete sledovat detaily i na velké vzdálenosti a za zhoršených světelných podmínek. Trojúhelníkový upevňovací držák vám usnadní nastavení správného úhlu, takže budete připraveni na každý pohyb zvěře.

Měření vzdálenosti – klíč k přesnosti

Přesné měření vzdálenosti je základem úspěšného lovu. Tento nástroj přesně změří vzdálenost mezi vámi a cílem, takže nemusíte nic odhadovat. Je to neocenitelná pomůcka pro myslivce, kteří chtějí mít každý výstřel pod kontrolou.

S laserovým dálkoměrem Norm LR0600P dokážete přesně změřit vzdálenost mezi vámi a cílem až do 600 metrů.

Noční vidění – pro pozorování po setmění

Když se zvířata začnou pohybovat až po západu slunce, noční vidění se stává neocenitelným pomocníkem.

Použít můžete noční vidění NV-3180. Toto noční vidění vám umožní sledovat pohyb i v naprosté tmě, aniž byste potřebovali použít umělé světlo, které by mohlo zvířata vylekat. Je to skvělý nástroj, který vám umožní být o krok napřed.